fbpx

Schrijvers van Call of Duty: Vanguard willen nog twee sequels maken

Schermafbeelding 2021 10 13 om 01.06.43

Naast Modern Warfare, is er nog geen enkele game in de Call Of Duty-reeks die een sequel kreeg. Toch komt daar met Call of Duty: Vanguard misschien verandering in, want de schrijvers achter de shooter hebben laten vallen dat ze nog twee sequels in gedachten hebben.

De info werd onthuld tijdens een New York Comic Con Panel. Zo vertelden Sam Maggs en Tochi Onyebuchi, die allebei meeschreven aan het scenario van Vanguard, dat ze nog genoeg materiaal hadden voor twee sequels.


“Met het team willen we graag Vanguard 2 en Vanguard 3 maken., omdat we nog twee coole verhalen hebben voor deze groep personages. We hopen dan ook dat spelers de ze even geslaagd vinden als wij. We hopen dat we hun verhaal kunnen verderzetten en ze laten uitgroeien tot de meest iconische personages van WOII Call of Duty-games.”

Onyebuchi voegde daaraan toe dat het de eerste keer was dat die info publiek gedeeld werd. Allicht wilde hij het publiek laten weten dat ze van zich moeten laten horen, als er interesse is voor een sequel na de launch van Vanguard.

Dat Call of Duty: Vanguard een indrukwekkende  verhaalcampaign krijgt, werd perfect geïllustreerd door de badass verhaaltrailer die ontwikkelaar Sledgehammer recent dropte. De game ligt vanaf 5 november in de rekken.

Een reactie achterlaten