fbpx

HPTO

Rockstar teaset vette GTA Online updates

Rockstar heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de updates die dit jaar nog zullen volgen voor GTA Online. De studio meldde dat de updates heel wat nieuwe features zullen toevoegen.

Eerste update is een follow-up voor de Executives and Other Criminals uitbreiding, die verschillende soorten smokkelwaar toevoegt. Als deel van de update worden ook nieuwe eigendommen toegevoegd, die kunnen dienen als hoofdkwartier of opslagplaats. In je HQ krijg je de optie om je hele inventaris aan goederen te managen en te dealen.


De smokkelwaar zelf gaat van juwelen tot narcotica en zelfs geneesmiddelen. Hoe het dealen juist in zijn werk gaat, daarover loste Rockstar geen details, maar het zou kunnen dat je raids op warenhuizen van andere spelers kan uitvoeren. Of misschien zelfs transporttrucks voor deals kan overvallen.

Stuntfanaten komen ook aan hun trekken, want Rockstar heeft verder nog plannen voor een stunt-update die nieuwe voertuigen en uitrusting toevoegt om de gekste toeren mee uit te halen. Via deze uitbreiding krijgt ook The Creator nieuwe features, waarmee je een paar zotte dingen mee kan creëren.

Tot slot komen er ook nieuwe competitieve modi bij en krijgt de onlangs gelanceerde In and Out een handvol extra locaties. Uiteraard blijven Bonus RP en GTA$ weekends doorgaan.

Onderstaande screenshots hinten alvast naar hoe het er allemaal zal uitzien. Op dat circuit willen wij zeker wel eens wat stunts uithalen.

GTA1GTA

REACTIES (1)

  1. fgras

    Ja leuk. Maar het spel wordt niet meer geupdate voor PS3.

Een reactie achterlaten