fbpx

Rockstar onthult nieuwe locaties Red Dead Redemption 2

red dead redemption 2 arthur morgan

Rockstar heeft een reeks nieuwe beelden van Red Dead Redemption 2 de wereld ingestuurd. Beelden van enkele belangrijke locaties die we binnenkort in het Wilde Westen mogen bezoeken. Elke locatie krijgt een pittoreske postkaart, samen met enkele screens waarin je jouw bende outlaws aan het werk ziet.

Annesburg

Mijnstadje waar het leven hard is. Al 100 jaar levert de mijn kolen langs de rivier Lannahechee. De werkomstandigheden zijn vreselijk, het loon intriest en veel mijnwerkers hebben het leven gelaten diep in de mijnen.

Lagras

Kleine, afgelegen nederzetting in de moerassen van Bayou Nwa, Lemoyne. De inwoners leven op zichzelf en verdienen hun kost met visvangst en als gidsen voor reizigers die doorheen dit lastige gebied willen geraken.

Mount Hagen

Een van de bekendste bergtoppen in de grillige Grizzlies van Ambarino. Mount hogen torent boven het Isabella-meer uit in het westen en Beartooth Beck in het oosten.

Rhodes

Een zuidelijk dorpje waar spanningen en corruptie welig tieren. Ligt al jaren in het kruisvuur van twee rivaliserende families, de Braithwaites en de Grays.

Saint Denis

Een belangrijk toegangspunt tot Noord-Amerika waarlangs een al even belangrijke handelsroute loopt. Een smeltkroes van culturen waar zakenmannen, werklieden, zeemannen, armoezaaiers en dieven naast elkaar leven.

Strawberry

Strawberry was een klein houthakkersdorp tot er een nieuwe burgemeester aangesteld werd die het dorp koste wat kost wil omvormen tot een cultureel baken voor toeristen. Dit tot groot vermaak van de inwoners.

Valentine

Een weinig aangenaam stadje in de Heartlands waar vee verhandeld wordt. De veeveilingen trekken handelaars, landbouwers, cowboys, gokkers, outlaws en prostituees aan die geld willen verdienen, stennis schoppen of plezier willen maken.

Een reactie achterlaten