fbpx

Rockstar Games lanceert eigen launcher voor pc games

Rockstar

Ook Rockstar kan toegevoegd worden aan de lijst van ontwikkelaars met een eigen game launcher op pc. De studio heeft nu zijn exclusieve platform gelanceerd om pc games te starten. Sterker nog: wie de launcher downloadt, krijgt er meteen GTA: San Andreas gratis bovenop.

Via de launcher kunnen Rockstar fans zich de volledige bibliotheek van Rockstar aanschaffen, gaande van Grand Theft Auto, tot L.A. Noire en zelfs Max Payne 3. Daarnaast is het ook mogelijk om Shark Cards te kopen, die je weer wat rijker maken in GTA Online. De launcher ondersteunt verder ook Cloud Saves, automatische updates en meer. Of de launcher de beschikbaarheid van Rockstar games op andere platformen zoals Steam zal beïnvloeden, is nog niet duidelijk.


Wij zijn vooral benieuwd hoe het pc-publiek hierop zal reageren. De lancering van de Epic Game Store viel bij veel pc gamers ook niet in goede aarde, ondanks het feit dat ontwikkelaars veel meer omzet krijgen in die store. Die ze kunnen gebruiken om games verder te ondersteunen.

Je kan de launcher van Rockstar hier downloaden.

Een reactie achterlaten