fbpx

Releasedatum en box art van Gears 5 gelekt

Gears 5

Goed nieuws voor fans van Gears of War, want de mogelijke box art en releasedatum van Gears of War 5 zijn gelekt. De cover van de game dook op via het officiële Taiwanese Industrial Development Bureau. Ook wel bekend als een ratingboard. De vermelding werd gespot door de Spaanse website Generacion Xbox, die ons tegelijkertijd de mogelijke releasedatum van de game weten te verklappen, via een andere bron.

Hoewel de Spaanse website zijn bron niet vrijgeeft, vertelt-ie wel dat Gears 5 ten vroegste op 5 september in de rekken kan liggen. Niet onwaarschijnlijk als je ’t ons vraagt. De launch van de game laat al een tijdje op zich wachten.


Gears 5

Ook de box art is natuurlijk interessant. We herkennen vooral Kait Diaz, die eigenlijk het belangrijkste personage is in de nieuwe trilogie. Daarnaast duiken ook JD Fenix, Marcus Fenix en Del weer op. Verder zien we zelfs Myrrah, de koningin van de Locust, en een paar van haar onderdanen. Op zich is dat vreemd, want Marcus heeft haar in Gears 3 zes meter onder de grond gestoken. Misschien was ze toch niet zo dood als we dachten?

In ieder geval heeft ontwikkelaar The Coalition al laten weten dat Kait deze keer een speelbaar personage wordt. Iets wat duidelijk is, gezien haar prominente afbeelding op de box art. Tijdens de E3-presentatie van Microsoft komen we allicht meer te weten.

Gears 5

Een reactie achterlaten