fbpx

Red Dead Redemption 2 toont zijn arsenaal

Redemption

Nog twee weken tot de release van Red Dead Redemption 2 en Rockstar blijft info lossen over de westerngame. Dit keer zien we de schietijzers in actie. Van revolvers tot snipers en alles wat daarbij komt kijken. Let’s go!

In totaal vind je in Red Dead Redemption 2 zo’n 50 verschillende wapens terug. Met verscheidene types munitie. Ideaal voor een preciezer schot, meer schade of schieten op langere afstand. Cool is dat je sneller en behendiger wordt met wapens die je vaak gebruikt, al zullen ze slijtage vertonen als je er niet genoeg zorg voor draagt. Af en toe oliën en proper maken is dus de boodschap.


Elke zichzelf respecterende gunslinger heeft natuurlijk een revolver op zak. Daarnaast kan je kiezen uit een waaier aan rifles, shotguns, repeaters, snipers en meer. Hieronder slechts een minieme greep uit het aanbod:

Zijn de standaard wapens niet naar je zin? Dan kan je nog altijd een shitload aan onderdelen aanpassen. Van visuele modificaties zoals andere kleuren, andere types metaal of hout en graveringen tot verbeteringen voor de prestaties van je schiettuig. Zo kan je kiezen uit verschillende scopes, grips, geweerlopen en dradenkruizen om je wapen een unieke feel te geven. Op die manier krijgt elk wapen een eigen persoonlijkheid wat betreft schade, afstand, vuursnelheid en nauwkeurigheid.

Wil je je vijanden met extreme precisie vol lood jagen, dan kan je nog altijd Dead Eye activeren. Via Dead Eye kan je specifieke lichaamsdelen in het vizier nemen. Of gewoon je hele kogelcylinder door de oogbal van je vijand knallen.

Cool is dat Dead Eye ook upgrades meekrijgt als je vaardiger wordt met je schiettuig. Zo zullen doelwitten na verloop van tijd automatisch geregistreerd als je erop richt. Nog cooler: de mogelijkheid om in slow motion vijanden neer te halen. Uiteindelijk zullen kritieke organen van je vijanden zelfs oplichten. Maakt het gemakkelijker om de grijze massa van die ijdele sheriff tegen de muur te plakken.

Redemption

REACTIES (1)

  1. masen86

    Moge de komende 2 weken snel passeren 🙂

Een reactie achterlaten