fbpx

Red Dead Redemption 2 spelers glitchen naar Mexico

Hoewel Mexico geen deel uitmaakt van de map in Red Dead Redemption 2, hebben enkele spelers een manier gevonden om de barre woestijnen van het land te doorkruisen. Of althans een deel ervan.

Dit artikel bevat lichte spoilers, dus als je helemaal niets wil weten over de regio’s die je nog gaat bezoeken tijden de campagne van Red Dead Redemption 2, raden wij aan om niet verder te lezen.


Om Mexico te bereiken, is het aangeraden dat je de alle verhaalmissies voltooid hebt. Wie dat gedaan heeft, zal gemerkt hebben dat hij/zij zich in bekend land bevindt. Juist, New Austin uit de eerste Red Dead Redemption. Het is van hieruit dat je naar Mexico kan.

Heel veel valt er niet te zien, behalve een dorre woestijn en het fort van El Presidio. Volgens sommigen maakt dat fort deel uit van Red Dead Online. Er doet namelijk een theorie de ronde dat het online luik begint met een Prison Break, waarbij jouw personage moet zien te ontsnappen uit deze vesting. Allemaal speculatie uiteraard, dus gebruik je Dead Eye niet op ons als dat niet blijkt te kloppen.

Hoe je dan in Mexico moet geraken? YouTuber ZacCoxTv legt het in de bovenstaande video allemaal uit. De man heeft een doorgang gevonden in de onzichtbare muur aan de rivier tussen Amerika en Mexico. Wees snel als je Mexico een bezoekje wil brengen, want Rockstar werkt misschien al aan een patch voor dit euvel.

Enige wat ons dan nog rest te zeggen: ‘Eh Gringo! Enjoy your time in Mehico! An’ bring your pistolèros!’

Een reactie achterlaten