fbpx

Red Dead Redemption 2 duikt op voor Nintendo Switch

Red Dead

Kunnen we Red Dead Redemption 2 binnenkort ook op Nintendo Switch spelen? Volgens het Braziliaanse ratingboard wel. De website van de organisatie lekte dat er een Switch-versie van Rockstars westernepos op komst is.

De Switch-versie werd gespot door Twitter-gebruiker @necrolipe. Hij postte een screenshot van een classificatie van Red Read Redemption 2, waarbij de Nintendo Switch genoemd wordt als platform naast PS4, Xbox One en pc.


De game werd in eerste instantie beoordeeld in september 2018. Ongeveer een maand voor de originele release dus. Duikt de game nu opnieuw op omdat er een Switch-versie aankomt? Dat is best mogelijk.

De timing zou alvast niet verrassend zijn. De remaster van de eerste Red Dead Redemption verscheen immers op 17 augustus voor Nintendo Switch. Dat ook het tweede deel naar Nintendo’s handheld komt, is een logisch gevolg.

In welke vorm, dat valt natuurlijk nog te zien. Maar als The Witcher 3 mogelijk is op de console, moet Red Dead Redemption 2 ook lukken.

Laten we trouwens niet vergeten dat er heel wat geruchten zijn over de opvolger van de Switch. Die console zou even sterk zijn als de PS4 en Xbox One. In dat opzicht is een Switch versie van Red Dead Redemption 2 helemaal plausibel.

Wat denk jij?

Een reactie achterlaten