fbpx

Radical Heights start met teleurstellend spelersaantal

Eerder deze week lanceerde Boss Key Productions de Battle Royale-game Radical Heights. Het spel kon op heel wat media-aandacht rekenen, maar daar stopt het dan ook. Op het piekmoment kon het de game amper duizend spelers meer scoren dan het geflopte LawBreakers.

LawBreakers, het vorige project van Boss Key Productions, haalde in juli een ‘absoluut record’ met amper 7.500 spelers. Het spelersaantal van Radical Heights lag tijdens de eerste speeldag op een magere 8.500. Een tegenvallend resultaat wetende dat de game volledig gratis is en de typische Battle Royale-kenmerken afvinkt. Wat het verhaal nog triestiger maakt: het spel kreeg heel wat media-aandacht via websites en bekende streamers.


Uiteraard is dit nog maar het begin. In het verleden konden andere games het tij doen keren door verbeteringen en updates. Vermoedelijk zal Radical Heights nog heel wat aanpassingen krijgen op basis van spelersfeedback. Uiteindelijk schat Boss Key Productions in dat het volledige spel pas binnen een jaar af is.

Een reactie achterlaten