fbpx

Radical Heights gaat de strijd met Fortnite en PUBG aan

Aan Battle Royale-games geen gebrek: Radical Heights gaat de concurrentie aan met Fortnite en PUBG. De game is afkomstig van Boss Key Productions, de ontwikkelaar achter het geflopte Lawbreakers. Met deze tweede kans proberen ze zich te positioneren binnen het nieuwe genre. Het beste van al? De nagelnieuwe game is vanaf nu beschikbaar via Steam Early Access.

Zoals de hoofdconcurrenten is de game volledig gratis te spelen. En jawel, de gekende formule is aanwezig: zware vuurgevechten op een slagveld bezaaid met wapens, gadgets, cosmetische items en cash geld. Echt geld kan je inwisselen voor Red Gems om zo cosmetische items en outfits aan te schaffen. Het ultieme doel luidt rijk en bekend worden, hoewel die microtransacties eerder het omgekeerde stimuleren.


Wie het spel nu al speelt, moet er wel rekening mee houden dat het om een extreem vroege early access gaat. Zo zijn er nog tientallen assets niet afgewerkt en voorlopig ingevuld met placeholders. De game zou binnen een jaar volledig af moeten zijn.

Een reactie achterlaten