fbpx

Psychologische horrorgame Martha is Dead komt naar PlayStation

Psychologische horrorthriller Martha is Dead komt ook naar PlayStation 4 en PlayStation 5. Dat heeft uitgever Wired Productions bekendgemaakt. Om dat te vieren, heeft ontwikkelaar LKA zelfs een nieuwe trailer gelost. En die is al even onheilspellend als de eerste.

De game speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Anno 1944 wordt in de Italiaanse regio van Toscane het lichaam van een vrouw gevonden. De jonge dame werd verkracht en verdronken en het is aan tweelingzus om alle mysteries rondom haar moord bloot te leggen. Dit terwijl ze haar verdriet probeert te verwerken en de horror van de oorlog telkens dichterbij sluipt.


De game brengt een combinatie van oorlogsgeschiedenis, bijgeloof en mentale verwerkingsprocessen. Dat allemaal zorgt volgens de makers voor een onheilspellende en dromerige situatie. Ongetwijfeld zal de game een heel menselijk verhaal hebben, maar tegelijk zullen je nekharen overeind staan tijdens intense momenten.

Ook de bovenstaande trailer begint vrij onschuldig, maar wordt behoorlijk luguber. En dat maakt van Martha is Dead een horrorgame om op je radar te houden.

Een reactie achterlaten