fbpx

Prijzen Nintendo Switch-console schieten de lucht in

nintendo switch

Nu iedereen binnen moet blijven, zijn videogames een meer dan geschikt tijdverdrijf. Veel gezinnen met jonge kinderen gaan dan ook op zoek naar een Nintendo Switch, maar die zijn moeilijk vindbaar. Wegens een accuut tekort bij winkelketens schieten de prijzen van Nintendo’s hybride console de lucht in.

Door de coronacrisis is de productie van de console tijdelijk gestaakt en kampt Nintendo ook met logistieke problemen. gevolg:  de Nintendo Switch is bij veel winkels niet meer te vinden. En daar maken third party verkopers gretig gebruik van: op Amazon en eBay bijvoorbeeld zijn de prijzen van de console haast verdubbeld. Zo vind je Nintendo Switch-consoles voor meer dan 500 euro.


Het gaat enkel om de traditionele Nintendo Switch. De Lite-versie is bij veel retailers wel beschikbaar. Maar jonge gezinnen zijn net op zoek naar de klassieke versie omdat die toelaat om samen op het groot scherm te spelen.

Wanneer Nintendo deze situatie kan rechtzetten, is door de aanhoudende Covid-19 maatregelen waarschijnlijk niet te voorspellen. Maar wees bij dezen gewaarschuwd als je nog op zoek bent naar een Nintendo Switch.

Een reactie achterlaten