fbpx

Power Wash Simulator laat je alles bevredigend schoon spuiten

Alweer een nieuwkomer in het rijtje van aparte simulatiegames: bereid je voor op Power Wash Simulator! In deze simulator mag je aan de slag mag met een krachtige hogedrukreiniger en zo alles in je omgeving terug proper te spuiten.

Als je het ons vraagt de ideale game voor cleaning freaks. Volgens de officiële beschrijving ‘spuiten spelers hun zorgen weg met het ontspannende geluid van water onder hoge druk’. In de game kan je je eigen cleaning business opstarten om tal van voorwerpen, zoals voertuigen en tuinmeubels, weer en spik en span te krijgen.


De game laat je niet alleen gevels van huizen en tuinen proper spuiten, ook auto’s, speeltuinen smeken om je hogedrukspuit. En om een of andere reden kan je ook naar Mars om er de hoogtechnologische NASA-apparatuur een waterbehandeling te geven.

Opvallend: Power Wash Simulator wordt uitgegeven door niemand minder dan Square Enix. De game is momenteel verkrijgbaar via Early Access op Steam. Of de game ook naar consoles komt, is niet duidelijk.

Zin in nog meer bijzondere simulaties? Check dan zeker deze game waarin je treinstations moet opknappen, de avonturen van Jezus moet spelen of als dakloze zwerver met superkrachten aan de slag kan.

Een reactie achterlaten