fbpx

In deze simulator mag je… treinstations opknappen

Tijd voor nog maar eens een opvallende simulatiegame. In Train Stain Renovation is het aan jou om oude treinen en treinstation op te knappen. De game verscheen eerder voor pc en Nintendo Switch, maar spoort nu ook naar Xbox consoles.

Train Station Renovation is in principe een first-person euhm spoorwerker. Als je speler moet je aan de slag met verfroller, moersleutel, koevoet en ander gereedschap om oude, vervallen stations nieuw leven in te blazen.


De speler kan kiezen uit maar liefst 15 verschillende locaties om zijn innerlijke Bob de Bouwer naar boven te halen. Van een simpel stationnetje op het platteland tot een moderne buidling in het midden van de stad: jij mag kiezen waar je de handen uit de mouwen steekt.

Verder bevat de game ook een uitgebreid economisch systeem, al is het niet echt duidelijk wat dat exact inhoudt. Allicht zal je onderdelen en werkmateriaal moeten aanschaffen. Daarnaast is er ook een beperkte mogelijkheid om je personage te ontwikkelen met nieuwe vaardigheden. Bedieningspanelen van een locomotief herstellen zal bijvoorbeeld niet gaan zonder een uitgebreide kennis van elektronica.

De game is nu verkrijgbaar voor Xbox.

Een reactie achterlaten