fbpx

Pokémon x Van Gogh items al volledig uitverkocht

Pokemon

Scalpers hebben de Pokémon x Van Gogh actie van het Van Gogh Museum in Amsterdam volledig verziekt. Alle exclusieve merchandise is immers al uitverkocht. Zelfs online. Wie nog een item wil bemachtigen, moet woekerprijzen betalen op eBay.

Om de samenwerking van Pokémon en het Van Gogh Museum te vieren, lanceerde Pokemon een line-up aan merchandise in de vorm van een plushie, een standbeeldje, een tote bag en meer. Bij elke aankoop kregen fans ook een exclusieve Pokémon promokaart, met daarop een ‘Pikachu with Grey Felt Hat’.


Eén dag nadat de actie begon, werd de Pokémon x Van Gogh merchandise ook te koop gezet via The Pokémon Center website. Na een uur waren de populairste items al uitverkocht. Ondertussen worden ze gretig verkocht op veilingsites aan woekerprijzen.

Wie een zoekopdracht ingeeft voor Pokémon x Van Gogh op eBay krijgt maar liefst 1200 item hits. Ook via Cardmarket, een bekende website voor de online verkoop van Trading Card Games, duikt de kaart veelvuldig op.

The Pokémon Company verontschuldigde zich aan alle fans en laat weten dat het de Pikachu promokaart alsnog zal proberen aanbieden aan fans die er nog eentje willen.

Een reactie achterlaten