fbpx

Scalpers overrompelen Van Gogh museum voor Pikachu promokaart

Pokemon van gogh 3

Het Van Gogh museum in Amsterdam organiseert een heuse Pokémon x Van Gogh tentoonstelling. Bij de opening voor het publiek werd het museum echter overrompeld door scalpers die een een exclusieve Pokémonkaart in handen wilden krijgen.

De Pokémon x Van Gogh actie werd in het leven geroepen om het 50-jarig bestaan van het Van Gogh Museum te vieren. Een leuke manier om de kids via Pokémon kennis te laten maken met kunst. Bezoekers die een van de merchandise item kopen, krijgen de exclusieve Pokémon promokaart ‘Pikachu with Grey Felt Hat‘. Daarop staat Pikachu in Van Gogh stijl.


Op de eerste dag van de tentoonstelling overrompelen fans echter het museum om die speciale kaart te bemachtigen. Ongetwijfeld zijn het niet allemaal bezoekers met slechte intenties, maar allicht vinden talloze Pikachu’s with Grey Felt Hat hun weg naar online veilingssites.

De tentoonstelling loopt nog tot 7 januari. Wie die niet kan bezoeken, kan de promokaart ook in handen krijgen door een van de Van Gogh items te kopen via de Pokémon Center website. Hieronder kan je trouwens enkele items uit de merchandise line-up bekijken.

Pokemon Van Gogh 2 Pokemon Van Gogh 1

Pokemon Van Gogh

 

Een reactie achterlaten