fbpx

PlayStation brengt eigen reeks figurines uit

Jaloers op de gigantische Amiibo-collectie van die Nintendo-fans? Dan hebben we goed nieuws, want ook PlayStation brengt een eigen serie figurines op de markt. De figuren uit de Totaku Collection kan je dan wel niet scannen voor in-game voordelen, al passen ze wel cool naast je PS4-console.

De figuurtjes worden onder licentie van Sony gemaakt door Thinkgeek, die de beeldjes van rijkelijke details voorziet. En hoewel de verpakking ook verdacht veel weg heeft van de Nintendo-variant, mogen we de vergelijking absoluut niet maken.


Natuurlijk kan je wel raden dat de figuren allemaal personages zijn uit bekende PlayStation-games. Bij de eerste lading horen dan ook iconen als Heihachi Mishima uit Tekken, Parappa The Rapper uit de gelijknamige game en Crash uit Crash Bandicoot. Natuurlijk zit ook The Hunter van Bloodborne erbij, de schattige Sackboy uit LittleBigPlanet en Feisar FX350 uit WipEout.

Eerlijk gezegd doet die laatste ons een beetje denken aan de Xbox-verpakking met de iconen van Xbox: Master Chief, Marcus Fenix, Lara Croft en Car… van Forza. Best geinig, maar dat geheel terzijde.

De figuurtjes zien er in ieder geval cool uit. Wij verwachten sowieso nog een Kratos, Nathan Drake, Lara Croft en Aloy. De Totaku Collection is vanaf maart beschikbaar bij Game Mania met een adviesprijs van 14,98 euro per figuur. Wat denk jij? Tijd voor een nieuwe collectie?

Een reactie achterlaten