fbpx

Spider-Man Remastered toont eerste PS5 gameplay en… een nieuwe Peter Parker

Ontwikkelaar Insomniac Games geeft ons een eerste kijk op de geremasterde versie van Marvel’s Spider-Man voor PS5 en die is behoorlijk verrassend. Niet zozeer wat de grafische verbeteringen betreft, maar wel het gezicht van Peter Parker. Insomniac vond het noodzakelijk om de acteur uit het origineel te vervangen door een nieuwe. Nieuwe game, nieuwe tronie?

In de PS5-versie van Spider-Man Remastered ziet Peter Parker er niet meer uit als de oude. Zijn gezicht is veranderd en lijkt nu meer op Tom Holland. Of dat effectief beter is, laten we over aan jou. Maar wij vinden hem er best jong uitzien voor iemand die volgens het verhaal een universiteitsdiploma op zak heeft. Insomniac zou de veranderingen hebben doorgevoerd omdat Peter Parker in de sequel Spider-Man: Miles Morales door de nieuwe acteur vertolkt wordt. En ze op PS5 een consistenter verhaal kunnen brengen.


Spider Man Remaster

Natuurlijk brengt de PS5-versie meer met zich mee dan enkel een jonger uiterlijk voor Parker. Zo kreeg de game tal van grafische updates, waaronder ray-traced reflecties en verbeterde schaduwen. Daarnaast kreeg het weersysteem een make-over en ziet de skyline van New York er stukken beter uit. Maar ook personagemodellen profiteren van de extra PS5-kracht.

Verder zal Spider-Man op PS5 een stuk vloeiender aanvoelen, dankzij de 60 frames per seconde. Last, but not least is er nog de 3D audio en haptische feedback. Al is het niet duidelijk of die laatste feature echt veel verschil gaat maken in de remaster.

Marvel’s Spider-Man Remastered verschijnt op 19 november, maar is enkel te koop als onderdeel van de Complete Edition van Spider-Man: Miles Morales.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

Een reactie achterlaten