fbpx

Persona 3 Reload verschijnt in februari 2024

Persona 3 Reload

Atlus heeft onthuld dat de Persona 3 Reload, een remake van de originele Persona 3, vanaf 2 februari 2024 in de rekken ligt. De nieuwe release brengt de gevierde RPG terug met moderne graphics à la Persona 5. Tijd dus om opnieuw af te zakken naar Tartarus en die Shadows mores te leren.

Zoals je weet, kruip je in de Persona games in de huid van een middelbare scholier, die terechtkomt in paranormale zaken en de wereld moet redden van Shadows. Ook in Persona 3 is dat niet anders. Al snel verzamel je een team van unieke personages, die samen vechten om de monsters in Tartarus te verslaan.


Tartarus is een duistere toren, die rijst tijdens het Dark Hour, een uur dat zich voordoet om middernacht, tussen het einde van de huidige dag en het begin van de volgende. Gewone mensen zijn zich onbewust van het Dark Hour. En dus kunnen alleen Persona-gebruikers dit mysterieuze uur navigeren.

Je leven op school managen en duistere demonen afslachten in je vrije tijd? Enkel in Persona games, toch? Persona 3 Reload ligt vanaf 2 februari 2024 in de rekken dus.

Een reactie achterlaten