fbpx

Opvolger Until Dawn krijgt nieuwe trailer

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gelost van Man of Medan, de eerste game in een reeks horror-ervaringen die de overkoepelende naam The Dark Pictures krijgt. te ingewikkeld? Oké, het is gewoon de nieuwe horrorgame van Supermassive Games, makers van Until Dawn. De video introduceert The Curator, de verteller die de rode draad vormt door alle afleveringen van de nieuwe horrorreeks.

The Curator wordt vertolkt door Pip Torrens (The Crown en Star Wars: The Force Awakens) en is een alwetende observator die buiten tijd en ruimte staat. Hij begeleidt de speler tijdens alle angstaanjagende avonturen. Hij mag verhalen niet rechtstreeks beïnvloeden, al zal-ie hier en daar wel cryptische boodschappen achterlaten om je te helpen. Klinkt een beetje als de totems uit Until Dawn, niet?


Man of Medan wordt de eerste episode van de horrorgame. Vijf jongeren gaan tijdens een duikvakantie op zoek naar een wrak uit de Tweede Wereldoorlog. Maar wanneer een storm de kop opsteekt en ze het wrak vinden, loopt het helemaal uit de hand.

The Dark Pictures: Man of Medan staat gepland voor volgend jaar.

REACTIES (1)

  1. remedy

    Kan niet wachten 🙂

Een reactie achterlaten