fbpx

Opnames Borderlands film gaan van start in Hongarije

borderlands film

Goed nieuws voor wie houdt van Borderlands, want de opnames voor de verfilming van de shooter beginnen binnenkort. De eerste scènes worden gefilmd in Boedapest, Hongarije en horrorregisseur Eli Roth (bekend van Hostel en Grindhouse) neemt de gameverfilming voor zijn rekening.

Beetje vreemd dat de opnames van start gaan midden in een pandemie, al is er bewust gekozen voor Hongarije. Zo zou het land vrij lang gespaard gebleven zijn van besmettingen, omdat de Hongaarse overheid behoorlijk snel was met het invoeren van maatregelen. Bovendien zorgt de cultuursector in het land voor de nodige steun en maatregelen, zodat verschillende sectoren er ongestoord kunnen verdergaan.


Naast actrice Cate Blanchett is ook comedian Kevin Hart verbonden aan het project. Hij zou de rol van scherpschutter Roland spelen. Cate Blanchett kruipt dan weer in de rol van siren Lilith. Het scenario is gebaseerd op het narratief van de eerste game.

Het productiehuis achter de prent is Lionsgate, dat we kennen van The Hunger Games en The Expendables. Regisseur Eli Roth kijkt uit naar het project, want hij liet al weten dat ontwikkelaar Gearbox Software een gigantische steun is voor de film. Een releasedatum voor de film is er nog niet.

Kijk jij uit naar een Hollywoodversie van Borderlands?

Een reactie achterlaten