fbpx

Officiële artwork van Call of Duty: Vanguard gelekt

Call of duty vanguard

De nieuwe Call of Duty, heet Call of Duty: Vanguard. Dat weten we dankzij een lek van de officiële artwork. In de nieuwe Season 5 patch van Call of Duty: Black Ops Cold War zijn verschillende beelden gevonden van de game. En die laten er geen twijfel over bestaan: Call of Duty trekt terug naar de Tweede Wereldoorlog.

Er zijn al heel wat geruchten geweest over de nieuwe Call of Duty. Zo lekte al eerder dat die Call of Duty; Vanguard zou heten. Klopt helemaal, blijkt nu. De artwork die in de updatefile gevonden is toont het logo, verschillende keyart en het bestaan van minstens twee verschillende edities: een Ultimate Edition en een Cross-gen Bundle.


Op de artworks zijn ook vier verschillende personages te zien. Het lijkt erop dat dit de vier protagonisten zijn van de campaign mode. Of die ook in co-op speelbaar is, is niet bekend.

Activision maakte al eerder bekend dat de nieuwe Call of Duty door Sledgehammer Games ontwikkeld wordt, niet toevallig de studio achter Call of Duty: WWII. De shooter zou nog deze maand officieel onthuld worden.

call of duty vanguard gelekt trekt naar tweede wereldoorlog 1f96

call of duty vanguard gelekt trekt naar tweede wereldoorlog 2f50

call of duty vanguard gelekt trekt naar tweede wereldoorlog 59c8

call of duty vanguard gelekt trekt naar tweede wereldoorlog e6ff

Een reactie achterlaten