fbpx

Obi-Wan tv-serie en Jedi: Fallen Order 2 zijn gelinkt

Jedi Fallen Order Obi Wan

Acteur Ewan McGregor heeft details verklapt over de Obi-Wan Kenobi tv-serie die er eind deze maand aankomt. De acteur vertelde dat de tv-serie een sterke link heeft met een gloednieuwe Star Wars-game. En dat is waarschijnlijk Jedi: Fallen Order 2.

McGregor praatte zijn mond voorbij tijdens een interview op Jimmy Kimmel Live. Zo was hij vol lof over de Star Wars-kennis van Obi-Wan Kenobi regisseur Deborah Chow. De acteur vermeldde dat die kennis zeer belangrijk is omdat alle verhaallijnen moeten kloppen. Daaraan voegde hij toe dat ‘een bepaalde gebeurtenis in een videogame correct gekaderd moet worden in de tv-serie’.


Opvallend: Fallen Order, waarvoor een sequel al een tijdje in de maak is, speelt zich af in dezelfde periode als als de Obi-Wan tv-serie. Ze delen bijvoorbeeld dezelfde villains: The Inquisitors. Dat zijn moordeskaders ingezet door Darth Vader om te jagen op overlevende Jedi. Het zou dus niet verrassend zijn als beide verhalen een narratieve link met elkaar hebben.

Momenteel zou Star Wars Jedi: Fallen Order 2 gepland zijn voor 2023 en komt het vervolg enkel naar PS5, Xbox Series en PC.

Een reactie achterlaten