fbpx

Nog meer artwork van Beyond Good & Evil 2

Het vervolg van Beyond Good & Evil is duidelijk op komst. Michel Ancel plaatste eergisteren een eerste teaser op zijn Instagram met een duidelijke verwijzing naar de sequel. Vandaag laat de bedenker en ontwikkelaar van de reeks een tweede afbeelding los op het internet.

De nieuwe teaser toont een haai, vermoedelijk van hetzelfde ras als Francis en Rufus uit het originele spel. Verrassend genoeg verwijst het onderschrift nu naar de belangrijke meeting die Ubisoft vandaag heeft. Tijdens de bijeenkomst wordt beslist of Vivendi (het bedrijf dat een deel van Ubisoft bezit) meer controle krijgt over de Franse uitgever.


De berichten op social media geven duidelijk aan dat de ontwikkelaars en medewerkers van Ubisoft hier niet voor staan te springen. Bij de afbeelding van Ancel staat ‘Klaar om te vechten. Independence #Ubisoft day’.

Jarenlang wordt er al gesproken over Beyond Good & Evil 2. Volgens wilde geruchten is de timing van Ancel niet toevallig: sommigen beweren dat Nintendo een deal heeft met Ubisoft om het nieuwe deel van de reeks aan te kondigen voor de Nintendo NX.

“Ready for the fight ” independence #ubisoft day

Een foto die is geplaatst door Michel Ancel (@michelancel) op

Een reactie achterlaten