fbpx

Hier is de eerste teaser van Beyond Good & Evil 2

Michel Ancel, bedenker van Beyond Good & Evil, werd onlangs gespot bij de studios van Ubisoft in Parijs. Ancel is niet alleen bezig met zijn eigen game WiLD, maar ook met een project bij de Franse uitgever. Op zijn Instagram verscheen een artwork waarmee hij duidelijk verwijst naar Beyond Good and Evil.

Over de mogelijke release van het vervolg wordt al jaar en dag druk gespeculeerd. In 2008 werd het bestaan van Beyond Good & Evil 2 officieel bevestigd, maar sindsdien verscheen er bitter weinig nieuws over de game. Geruchten deden de ronde dat ontwikkeling was stopgezet door het vertrek van Michel Ancel, later werden die dan weer ontkracht door de man zelf. Het laatste nieuwtje dateert van E3 2016, toen bevestigde CEO Yves Guillemot dat er nog steeds druk gewerkt wordt aan Beyond Good & Evil 2.


Het mag duidelijk zijn dat de foto verwijst naar de sequel of prequel van Beyond Good & Evil. Onder het beeld staat het volgende te lezen:

Ergens in system 4… – Bedankt #ubisoft om dit mogelijk te maken!

System 4 verwijst naar het zonnestelsel waarin de avonturen van Beyond Good & Evil zich afspelen. Het feit dat Ancel de uitgever bedankt, geeft duidelijk aan dat de ontwikkeling voortgezet wordt. Opvallend is dat Jade nergens te bekennen is op het plaatje. Wel aanwezig is een biggetje dat lijkt op een jonge versie van Pey’j waardoor Beyond Good & Evil 2 mogelijk een prequel wordt.

Somewhere in system 4 … – Thanks #ubisoft for making this possible !

Een foto die is geplaatst door Michel Ancel (@michelancel) op

Een reactie achterlaten