fbpx

Switch wordt verkocht met goedkopere controllerhouder

De Nintendo Switch komt gebundeld met een Joy-Con-houder die afwijkt van het exemplaar dat los in de rekken zal liggen. De versie bij de console is een goedkopere uitvoering zonder oplaadfunctie. Met deze houder kan je jouw controllers niet opladen terwijl je gamet op het grote scherm. Daarvoor moet je een extra JoyCon-grip kopen.

De ‘premiumhouder’ gaat voor 30 dollar over de toonbank, is vervaardigd van doorzichtig plastiek en bevat een batterij waarmee de Joy-Con-controllers opgeladen kunnen worden. In dit exemplaar zit een USB-poort verwerkt zodat je jouw speelsessie niet hoeft te onderbreken en tijdens je spelsessie de controller kan opladen.


De standaardhouder bij de Nintendo Switch bevat deze voordelen niet. De controllers opladen kan dan enkel door ze terug op de Nintendo Switch-console zelf vast te klikken en in de docking station te plaatsen. Gedaan spelsessie. Volgens Nintendo is dat echter geen probleem, want de Joy-Cons gaan maar liefst twintig uur mee en het duurt ‘slechts’ drie en een half uur om ze op te laden.

Dat Nintendo flink onder vuur ligt na het bekendmaken van alle details rond de Nintendo Switch is een understatement. Het aantal aangekondigde launchgames is bijzonder laag en de vele accessoires zijn dan weer erg prijzig.IMG_0426

Een reactie achterlaten