fbpx

‘Nintendo Switch 2 verschijnt in september 2024’

Schermafbeelding 2024 01 12 om 02.45.22

De geruchtenmolen rond de opvolger van de Nintendo Switch draait alsmaar harder. Volgens een persbericht van de fabrikant van GameShark lanceert Nintendo zijn nieuwe console in september 2024.

Ken je GameShark nog? Met de klassieke cheattoestelletjes kan je op consoles allerlei cheats activeren. Het merk is nu in handen gekomen van audiobedrijf Altec Lansing, die het omdoopt tot AI Shark.


In een persbericht liet Altec Lansing weten dat dat de launch van AI Shark gelijktijdig valt met de launch van de Nintendo Switch 2 in september 2024. Whoops. Kleine vergetelheid of is er meer aan de hand?

Nadat verschillende media het nieuws oppikten, liet een vertegenwoordiger van het bedrijf weten dat de launch window van de Nintendo Switch 2 eigenlijk ‘herfst 2024’ is. Nog later vertelde Altec dat het maar een gokje was.

Nintendo zelf heeft nog niet gereageerd op de situatie, al wordt verwacht dat de nieuwste console van de uitgever dit jaar in de rekken ligt. Verschillende geruchten wijzen ook op een launch van de PS5 Pro in september 2024.

Een reactie achterlaten