fbpx

Nintendo onthult nieuwe personages Super Smash Bros. Ultimate

Tijdens een Nintendo Direct volledig in het teken van Super Smash Bros. Ultimate heeft Nintendo heel wat nieuwe info van de game gelost. De uitgever brak vooral potten met de aankondiging van een paar nieuwe personages.

super smash castlevanieZo vechten onder andere Simon en Richter Belmont uit Castlevania mee in de brawler. Richter is de Echo Fighter van Simon, al gooien ze beiden typische Castlevania-wapens in de strijd. Enkele voorbeelden zijn de bijl, het kruis, wijwater en de zweep, het signatuurwapen van de reeks.


Ook Chrom, bekend van Fire Emblem Awakening, betreedt het slagveld als echo fighter van Roy. Echo Fighters zijn in wezen hetzelfde als de vechter waarop ze gebaseerd zijn, al hebben Echo Fighter verschillende animaties en andere effecten.

Op die manier manier duikt ook Dark Samus op als Echo Fighter van Samus. Het personage maakte haar debuut in Metroid Prime, maar werd daarna een belangrijke antagonist in de reeks.

super smash bros king k rool standing

Last but not least, maakt zelfs King K. Rool zijn opwachting. De aartsvijand van Donkey Kong verschijnt voor het eerst in de Smash reeks, allicht om het aandeel Donkey Kong personages net iets groter te maken. De Kremling Koning dook het eerst op Donkey Kong Country en heeft een zwak voor bananen. Om die reden heeft hij ook een hekel aan Donkey Kong.

Naast de verschillende personages heeft Nintendo nog veel meer info gelost. Zo zullen er in totaal zo’n 103 arena’s zijn waar je elkaar op de smikkel kan kloppen. Variatie zat, dus. Bovendien brengt Nintendo een vette Limited Edition uit met oldschool GameCube-controller!

Een reactie achterlaten