fbpx

Super Smash Bros. Ultimate krijgt vette Limited Edition

Super smash bros ultimate limited edition package box gamecube controller

Nintendo onthulde tijdens de Nintendo Direct heel wat nieuwe info over Super Smash Bros. Ultimate. Waaronder ook de Limited Edition van de game. Die versie bevat naast de game ook een oldschool GameCube-controller en een USB-adapter die toelaat om tot vier GameCube-controllers op de Switch aan te sluiten.

Een GameCube-controller is bij diehard Smash Bros-spelers het wapen bij uitstek. Sinds Super Smash Bros. Melee in 2001 verscheen op de GameCube heeft Nintendo bij elke nieuwe game in de reeks de controller ondersteund.


Nintendo maakte ook bekend dat de GameCube-controllers met Smash-thema ook apart te koop zijn voor €30 per stuk. Vergeet echter niet de USB-adapter erbij te kopen als je meerdere GameCube-controllers wil aansluiten.

Verder kondigde Nintendo ook heel wat nieuwe fighters aan. Zowel Simon en Richter Belmont uit de Castlevania-reeks, Donkey Kongs aartsvijand King K. Rool als Dark Samus worden speelbare personages. Je kan knokken in maar liefst 103 verschillende arena’s en de soundtrack bestaat uit zo’n 800 tracks.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december voor de Nintendo Switch.

Een reactie achterlaten