fbpx

Nieuwste PS4-update zorgt voor wifi-problemen

Firmware update 4.50 voegde tal van nieuwe features toe aan de PS4, al zijn er voor een aantal spelers ook bijwerkingen, blijkt nu. Sinds de launch van de recentste firmware laten heel wat gamers weten dat de wifi-connectie van de PS4 niet meer werkt.

Op de officiële PlayStation-fora is er zelfs een volledige thread aan gewijd. Het euvel zou bij een aantal spelers al opgedoken zijn meteen na de installatie van firmware 4.50. Sindsdien hebben steeds meer gamers er last van. In de thread is het aantal mensen met klachten al opgelopen tot 250. In realiteit kunnen dat er natuurlijk veel meer zijn, want niet iedereen zoekt een oplossing via een forum.


Volgens de slachtoffers kan de PS4-console na de update geen verbinding meer maken met het internet. Velen krijgen simpelweg de error code NW-31297-2. Die beweert dat het paswoord voor de draadloze verbinding niet juist is of dat het netwerk momenteel overbelast is.

Sony heeft al bekendgemaakt dat het zich bewust is van het probleem. De uitgever onderzoekt momenteel wat de oorzaak is en wat een mogelijke oplossing kan zijn. Zit jij momenteel ook met de handen in het haar omdat je console geen netwerkconnectie wil maken? Meld het dan zeker bij Sony en laat het ons weten in de comments.

Je PS4 nog niet geüpdatet? Dan moet je dat zeker doen, want de update voegt heel wat nieuwe features toe.

REACTIES (1)

  1. Ruben Van Geenberghe

    Heb wel grote problemen gehad met youtube account inloggen na de update

Een reactie achterlaten