fbpx

Nieuwe trailer van Death Stranding op The Game Awards?

Op E3 vorig jaar verraste Metal Gear-bedenker Hideo Kojima met een mysterieuze trailer van zijn nieuwe game Death Stranding met acteur Norman Reedus in de hoofdrol. Een paar maanden later werden we tijdens The Game Awards getrakteerd op een tweede video, even mysterieus, maar deze keer met Guillermo Del Toro in de hoofdrol. Nu blijkt dat alle bovengenoemde sterren ook dit jaar aanwezig zijn op The Game Awards. Tijd voor wat nieuwe beelden van Death Stranding?

Nochtans had oorspronkelijk alleen regisseur Guillermo Del Toro bevestigd voor het evenement. De Mexicaan werkte bij Konami nog samen met Hideo Kojima aan Silent Hills, maar door interne problemen werd het project opgeschort. Dankzij Sony hebben de kerels elkaar weer gevonden via Death Stranding.


Geoff Keighley, presentator van The Game Awards, maakte de komst van Del Toro bekend:

Twee dagen later stuurde Keighley opnieuw twee tweets de wereld in, dit keer om te bevestigen dat ook Norman Reedus en Hideo Kojima te bevestigen:

En daarmee wordt de kans dat we nieuwe beelden van Death Stranding te zien krijgen wel heel groot. De enige die ontbreekt is Mads Mikkelsen. Al vindt The Game Awards pas plaats op donderdagavond. Nog tidj zat voor een extra aankondiging.

Een reactie achterlaten