fbpx

Nieuwe held van Overwatch is een hamster

Blizzard heeft de nieuwste held van Overwatch voorgesteld. Een hamster. Op het eerste gezicht een schattige toevoeging, tot je zijn mech ziet. Wrecking Ball is het nieuwste tankpersonage in de game en heeft de vaardigheden om dat te bewijzen.

Tijdens een potje Overwatch maait Wrecking Ball zijn vijanden neer met zijn Quad Cannons. Behoorlijk wat vuurkracht dus, al stopt het daar niet. Het kleine mormel kan perfect op de frontlinie vechten dankzij zijn Adaptive Shield, dat extra levenspunten genereert om langer te overleven. Wordt het dan toch te heet onder zijn voeten, dan kan hij nog ontsnappen met zijn Roll-vaardigheid, die hij kan ondersteunen met zijn Grappling Claw om zichzelf weg te slingeren en zo vijanden te verpletteren. De hamster heeft zelfs een crowd control ability, want als hij overrompeld wordt, kan hij Piledriver activeren om de grond te doen daveren en vijanden in de lucht te wippen met de schokgolf.


Alsof dat nog niet genoeg is, slingert zijn Ultimate – Minefield – een hoop mijnen in het rond die onfortuinlijk vijandige passanten naar het hiernamaals helpen. Geen euh… muis om zonder handschoenen aan te pakken dus.

Voor alle details van Wrecking Ball kan een bezoekje brengen aan zijn personageprofiel op de website van Overwatch. Ook zijn achtergrondverhaal kan je daar raadplegen.

Check hierboven alvast zijn introductiefilmpje en hieronder zijn Origin Story. Enjoy!

Een reactie achterlaten