fbpx

Nieuwe game in Witcher-universum niet uitgesloten

Hoewel het verhaal van Geralt of Rivia als The Witcher compleet afgerond is, wil ontwikkelaar CD Projekt Red het universum uit de reeks nog niet achter zich laten. Dat werd duidelijk uit een interview van de Poolse website Strefa Inwestorow met Adam Kiciński, hoofd van de studio.

Natuurlijk zal een bezoekje aan de Witcher-wereld niet voor de nabije toekomst zijn. Sterker nog: aangezien de Geralt-trilogie volledig afgerond is, heeft ‘The Witcher 4’ als titel voor die game weinig zin. En toch leeft binnen de muren van de studio het gevoel dat de fans maar al te graag opnieuw afzakken naar Velen, Skellige en omstreken. CD Projekt Red is nog steeds eigenaar van de rechten, dus speelt Kiciński ook met het idee dat fans niet blij zouden zijn als de studio niet terugkeert naar de fantasy-wereld.


Momenteel werkt CD Projekt Red aan het futuristische Cyberpunk 2077, dat nog veel groter zou zijn dan The Witcher III. Klinkt alvast veelbelovend. En hoewel we in de game keet mogen schoppen in een scifi-maatschappij, kunnen we daarna hopelijk weer worstelen met Drowners en Wraiths. Zij het dan niet meer als Geralt of Rivia.

Een reactie achterlaten