fbpx

Nieuwe details van Ubisofts Star Wars game duiken op

Ubisoft massive star wars project

Veel gamers kijken uit naar de release van Star Wars Jedi: Survivor, maar ook de Star Wars game van Ubisofts Massive Entertainment wordt een project van gigantische proporties. Toch volgens nieuwe details die gamewebsite Insider Gaming te pakken kreeg.

Volgens het artikel zou het project ongeveer dezelfde grootte hebben als Starfield. Het spel zou een open en naadloos universum hebben dat je volledig kan verkennen, vergelijkbaar met No Man’s Sky. Als speler kan je reizen tussen verschillende stelsels in een gigantisch heelal dat volgepropt is met activiteiten.


De website vermeldt eveneens dat je het verhaal beleeft via een zelf in elkaar gebokst personage. Zoals in zoveel RPGs, kan je je eigen pad bewandelen. Of dat ook keuzevrijheid en verschillende eindes betekent, is echter niet duidelijk.

Wanneer we deze Star Wars game te zien krijgen? Misschien wel dit jaar. Zo deelde Creative Director Julian Gerighty van de Zweedse studio het volgende bericht op Twitter:

Gerichty haalt aan dat 2023 een bijzonder belangrijk jaar wordt voor de studio. Binnenkort de onthulling dan? Vingers gekruist…

Een reactie achterlaten