fbpx

Nieuwe details van Modern Warfare 3 gelekt

Modern Warfare 3

Vanavond vindt de onthulling van Call of Duty: Modern Warfare 3 plaats in Warzone. Het evenement gaat van start om 19u30. Al zijn al verschillende nieuwe details gelekt.

Dataminer Alaix ontdekte namelijk de pre-order bonussen en extra dlc in Vault Edition van Modern Warfare 3. De leaker plaatste de afbeeldingen op Twitter:


Spelers met een pre-order van de Vault Edition krijgen een week early access tot de verhaalcampagne van de nieuwe shooter. Verder bevat de editie ook early access voor de open beta, die eerst speelbaar is op PlayStation. Tot slot vind je nog een BlackCell Battle Pass en enkele Operator Packs.

Hadden we trouwens al vermeld dat Modern Warfare 3 volgens Activision de grootste Zombies-ervaring ooit zal bevatten? Meer details kregen we niet, al valt er dus meer te beleven dan een campagne en multiplayer alleen.

Verder is er een nieuw type campaign missie te ontdekken. Zo introduceert Modern Warfare 3 ‘open combat missions’. Opnieuw kregen we geen details, al bieden de missies allicht wat grotere veldslagen à la Warzone.

Ongetwijfeld krijgen we vanavond nog veel meer details. Dus verwacht zeker een trailer als het reveal event erop zit.

Een reactie achterlaten