fbpx

Nieuwe details over Star Wars game duiken op

Er zijn een heleboel details over de nieuwe Star Wars-game van Visceral opgedoken. Website Making Star Wars pakt uit met een gedetailleerd verslag over de setting en het verhaal van EA’s nieuwe game.

De game die voorlopig als Project Ragtag door het leven gaat, speelt zich af tussen A New Hope en The Empire Strikes Back. Jij speelt Dodger die onderdook toen hij voor het keizerlijke leger werd opgeroepen en sindsdien als crimineel door het leven gaat. Doordat hij de vernietiging van zijn thuisplaneet Alderaan overleeft, komt hij op de ‘gezochte overlevers-lijst’ te staan.


Om de prijs boven zijn hoofd weg te krijgen, neemt Dodger een opdracht aan van Jabba The Hut die verkeerd afloopt. Zo ontdekt hij de plannen van The Empire voor de Death Star en wordt Dodger gedwongen om in zijn verleden te duiken. Hij is gewapend met een futuristische zweep waarmee hij zijn vijanden kan vastgrijpen en een blaster om ze vervolgens lek te schieten (zei daar iemand BulletStorm?). De game zou ook verschillende variaties op die wapens hebben.

Het achtergrondverhaal van Dodger en de drijfveer om een catastrofe te voorkomen en de moord op zijn mentor te wreken, maken van Dodger de perfecte Star Wars-held. Toch volgens de anonieme bron.

Of deze verhaaldetails ook kloppen, weten we niet. De hoofdredacteur van de website wil zijn bron niet bekendmaken, dus neem dit gerust met een flinke schep zout.

Schermafbeelding 2017-06-21 om 15.30.45Schermafbeelding 2017-06-21 om 15.29.35

Een reactie achterlaten