fbpx

Dankzij deze trailer begrijp je eindelijk Death Stranding

Death Stranding is voor velen nog steeds een mysterie en daar willen Sony en Kojima verandering in brengen met deze nieuwe trailer. Hij heet ‘The Drop’ en maakt de hoofdopzet van de game duidelijk. En die is eigenlijk niet zo ingewikkeld.

De trailer toont de vele obstakels en dreigingen die acteur Norman Reedus (Sam Porter Bridges in de game) moet overwinnen terwijl hij het het post-apocalyptische Amerika doorkruist. Zijn missie: de geïsoleerde steden van de verbrokkelde natie terug met elkaar verbinden.


Een van die obstakels is een groep gele uniformen die Sam met tasers proberen tegen te houden. Terwijl hij zijn lading en foetus op zijn borst probeert te beschermen, ontwijkt Sam projectielen en schiet een van de baddies neer. Op het einde duikt een gigantisch silhouet op in de achtergrond.

Death Stranding verschijnt op 8 november exclusief op PS4 en is ondertussen goud gegaan. Kojima liet ook weten dat de baby op je buik via je DualShock zal communiceren. Best creepy, maar misschien geniaal?

Een reactie achterlaten