fbpx

Nieuwe Cyberpunk 2077 patch brengt heel wat verbeteringen

Cyberpunk 2077 series X

Goed nieuws voor Cyberpunk 2077, want ontwikkelaar CD Projekt Red werkt momenteel aan patch 1.2. Die zal niet alleen de stabiliteit van de game verbeteren, maar ook tal van systemen aanpakken. Zo zal de respons van de politiediensten veel natuurlijker zijn. En je krijgt de optie om voertuigen los te wrikken als ze vast komen te zitten in de omgeving.

Concreet zal de update voorkomen dat agenten spawnen achter de speler, waardoor het lijkt of ze meteen ter plaatse zijn. Dankzij de patch zal de game eerst een drone op pad sturen om de situatie te beoordelen. Op die manier lijkt het of de ordediensten de plaats delict aan het onderzoeken zijn, alvorens versterking te sturen.


Daarnaast krijgt de besturing van voertuigen een update. Op basis van spelersfeedback ondervond CD Projekt Red dat de lagere framerate op sommige platformen de besturing van voertuigen bemoeilijkte. Om dat te vermijden, wordt een metertje ingevoerd in het menu van de instellingen waarmee je de gevoeligheid van de besturing kan aanpassen.

Ook wordt er een optie toegevoegd om voertuigen los te wrikken als je vastzit op verhoogde voorwerpen zoals borduren. Als dat gebeurt, kan je simpelweg gas geven en naar voren en achteren, of links en rechts, bewegen om je voertuig los te krijgen.

Dat en nog veel meer dus in patch 1.2. Helaas maakte de studio nog geen releasedatum bekend.

Een reactie achterlaten