fbpx

Nieuwe Call of Duty: Vanguard wordt opnieuw cross-gen titel

Call of Duty

De nieuwe Call of Duty die in de maak is bij Sledgehammer Games, verschijnt voor zowel huidige consoles als next-gen consoles. De game zou Call of Duty: Vanguard heten en is nog steeds op koers voor een release dit najaar, ondanks alle coronamaatregelen.

De uitgever deelde de nieuwe details tijdens een aandeelhoudersvergadering. De nieuwe Call of Duty introduceert volgens Activision een setting die de fans kennen en appreciëren. Daarnaast is er ‘een heleboel ondersteunende content in ontwikkeling’.


Het team van Sledgehammer zal ook de battle royale modus Warzone opnieuw naadloos integreren in de nieuwe game. Warzone zelf krijgt niet alleen updates in het teken van de nieuwste Call of Duty, maar ook een hoop andere vernieuwingen.

Verder teasede Activision dat de game zeer binnenkort onthuld wordt en de post-launch content enorm uitgebreid zal zijn.

Er wordt vanuit gegaan dat Call of Duty: Vanguard nog deze maand onthuld zal worden. Mogelijk via een in-game event in Warzone. Of misschien zelfs tijdens Gamescom Opening Night Live.

Wij gokken alvast dat de game opnieuw afzakt naar de Tweede Wereldoorlog, waarbij we zowel het Europese front als het front in de Stille Oceaan mogen bezoeken.

Een reactie achterlaten