fbpx

Nieuw Red Dead Redemption logo verschijnt op Rockstar website

Red Dead Redemption remake

Er is een nieuw logo opgedoken voor Red Dead Redemption op de website van Rockstar Games. Niet verrassend, want er doen al een tijdje geruchten de ronde dat de titel een remaster krijgt. Helaas heeft uitgever Take-Two Interactive nog steeds niets bevestigd.

Het nieuwe logo werd opgemerkt door Twitter-gebruiker @TezFunz2 nadatRockstar zijn website een update gaf. De gebruiker vermeldt zelfs dat een nieuwe versie van de titel, genaamd Red Dead Redemption (Rockstar Presents Ver.) werd toegevoegd aan de interne gamelijst van de studio.


Het is mogelijk dat het nieuwe logo simpelweg uitgerold wordt naar alle digitale versies van de Red Dead Redemption. Op die manier wordt de game gelijk getrokken met alle titels die al een ‘Rockstar Presents’ branding hebben.

Toch lijkt er iets meer aan de hand. Zo kreeg de 13 jaar oude titel onlangs een nieuwe leeftijdsrating opgeplakt in Zuid-Korea. Dat ratingboard maakt wel vaker games bekend voor hun officiële onthulling. Al was het ook zo dat de nieuwe rating een andere classificatie kreeg dan reeds bestaande versies van de game.

Alles wijst dus op een nieuwe versie van Red Dead Redemption. Hopelijk in de visuele stijl van Red Dead Redemption 2. Dat Take-Two Interactive maar snel met die aankondiging komt.

Een reactie achterlaten