fbpx

Nieuw bewijs voor pc-versie Red Dead Redemption 2 gespot

Het is nog altijd niet zeker of Red Dead Redemption 2, het epische western avontuur van Rockstar, ook naar pc komt. Al doet de nieuwste verwijzing dat wel vermoeden. En die verwijzing komt gewoon van Rockstar zelf.

Hoewel de game nog niet officieel aangekondigd is, erkent Rockstar Social Club, de overkoepelende online community website van Rockstar games, de pc-versie wel. Twitteraar JakoMako51 vond namelijk een verwijzing naar de game in broncode van de website.


De pc-versie wordt genoemd naast PC Accomplishments. Opvallend is wel dat niet veel verder ook PS4 Trophies en Xbox Achievements vermeld worden:

Check vooral de link die de kerel op Twitter post. Nu goed, het betekent allerminst dat een pc-versie van de game in de maak is, maar je weet maar nooit. Eerder dit jaar doken ook al geruchten op dat Red Dead Redemption 2 effectief naar pc zou komen.

Zo zou de versie geschrapt zijn van het cv van een voormalig werknemer van de studio. Maar ook in 2018 draaide de geruchtenmolen al op volle toeren. Zo postte de Zweedse tak van Media Markt een placeholder. Daarnaast werden er sporen gevonden in de Companion app. En er lekte zelfs een video van een mogelijke pc-versie.

Een scheet in een fles of niet? We zullen het allicht pas weten als de officiële onthulling door Rockstar volgt.

Een reactie achterlaten