fbpx

Netflix kondigt spin-off serie The Witcher: Blood Origin aan

Witcher

Netflix heeft The Witcher: Blood Origin aangekondigd via Twitter. Dat is een volledig nieuwe spin-off serie gebaseerd op de bestaande reeks van The Witcher. Het wordt een prequelserie die zich 1200 jaar voor Geralt of Rivia afspeelt.

Netflix maakte het nieuws bekend via Twitter.


Blood Origins speelt zich af in hetzelfde universum, een stevig millennium voor de gebeurtenissen van de eerste reeks. Doel van de nieuwe show is om een bredere achtergrond te creëren, aangezien het 6-delige verhaal ons vertelt hoe de eerste Witcher in het leven kwam.

Fans van de originele reeks hoeven zich trouwens geen zorgen te maken, want ook voor Blood Origins staat Lauren S. Hissrich aan het roer. En daarmee wordt The Witcher uitgewerkt tot een volledige Netflix-franschise. Naast de eerste reeks en deze nieuwe Blood Origins, staat er immers een animatiefilm met de naam Nightmare of the Wolf gepland. Die film zet Vesemir, de mentor van Geralt, in de kijker.

Een releasedatum kregen we nog niet, maar als we de timing van de eerste reeks volgen, dan mogen we deze eind volgend jaar verwachten.

Een reactie achterlaten