fbpx

Multiplayer van Halo Infinite wordt free-to-play

Halo Infinite

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Halo-franchise, wordt de multiplayer free-to-play. Yup, de multiplayer van Halo Infinite zal je vanaf launch gratis kunnen downloaden. Al is het niet duidelijk hoe dat precies in zijn werk zal gaan.

Het nieuwe raakte bekend via de officiële Halo Twitter. Die stuurde het volgende bericht de wereld in:


Opvallend is dat de multiplayer ook speelbaar is aan 120 FPS op Xbox Series X. Al vragen wij ons af welke toegevingen de makers op vlak van resolutie en textuurkwaliteit moeten doen om die framerate te behalen.

Of dat betekent dat we 60 euro moeten neertellen voor enkele de singleplayer? Daar lijkt het op. Tenminste, voor die gamers die de fysieke versie willen kopen en geen gebruik maken van de Xbox Game Pass. Microsoft kondigde al eerder aan dat Halo Infinite vanaf launch ook aan de Game Pass-bibliotheek wordt toegevoegd.

Volgens de productpagina in de Japanse Microsoft Store zou Halo Infinite zelfs Battle Royale hebben. Ontwikkelaar 343 Industries liet echter in het verleden al weten dat het enige soort ‘BR’ dat zij ondersteunen, de Battle Rifle zou zijn. In hoeverre die Japanse webpagina klopt, is dus maar de vraag. Check de vertaalde versie hieronder. Onzin of niet?

Halo

Een reactie achterlaten