fbpx

MSI lanceert nieuwe gaming laptops op CES

In Las Vegas vindt op dit moment CES 2017 plaats waar de nieuwste technologieën van het komende jaar worden voorgesteld. Hardwarefabrikant MSI pakt alvast uit met een nieuwe lijn gaming laptops die geoptimaliseerd zijn voor VR en 4K-gaming. In totaal lanceert MSI zo’n veertein neiuwe gaming laptops.

De laptops zijn voorzien van de zevende generatie Intel i7 CPU’s én NVIDIA GeForce 10 grafische kaarten. Dankzij de Intel processoren (Kaby Lake voor de vrienden) belooft MSI een toename in prestatie van 15 tot 25 procent. Wat ervoor moet zorgen dat gamen in 4K en het spelen van VR-games stukken vlotter loopt.


Zoals zoveel fabrikanten mikt MSI vooral op VR-gaming. Alle nieuwe notebooks zijn meteen VR-ready en dankzij de extra rekenkracht kunnen de laptops meerdere processen tegelijk laten draaien. Ook de geluidstechnologie Nahimic VR kreeg een update, voor een optimaal 3D-geluid tijdens VR-gaming.

De laptops zijn beschikbaar in verschillende configuraties. Wil je meer weten? Check dan de website van MSI of hun Facebookpagina.

Een reactie achterlaten