fbpx

Mortal Kombat 11 Ultimate krijgt vette verzameleditie

Mortal Kombat 11 Kollectors edition

Dat Mortal Kombat 11: Ultimate eraan komt en onder andere Rambo aan het vechtrooster toevoegt, wisten we al. Uitgever Warner Bros. heeft nu ook bevestigd dat de game een coole verzameleditie krijgt. Die bevat een 1:1 replica van Sub-Zero’s masker, naar analogie van het Scorpion-masker uit de originele verzameleditie. Opvallend: deze Kollector’s Edition zal enkel te koop zijn in Europa.

Amerikanen die het Sub-Zero masker naast hun Scorpion-masker willen zetten, zullen de verzameleditie uit Europa moeten importeren. Warner Bros. benadrukt dat de verzameleditie enkel in Europa en Australië verschijnt, maar heeft voorlopig geen reden daarvoor bekendgemaakt. De kans dat het iets met de coronapandemie te maken heeft, is niet onbestaande.


Mortal Kombat 11 Collectors Edition

De verzameleditie van Mortal Kombat 11: Ultimate bevat:

  • Sub-Zero masker (1:1 schaal)
  • steelcase
  • exclusieve Avalanche Sub-Zero DLC
  • Mortal Kombat 11: Ultimate

Mortal Kombat 11: Ultimate bevat de originele game Mortal Kombat 11 en alle DLC. Zowel de Aftermath-expansie als alle personages uit Kombat Pack 1 en 2 zijn aanwezig. Die laatste verschijnt ook apart op 17 november en voegt Mileena, Rambo en Rain toe. Koop je de current-gen versie van de game, dan kan je die gratis upgraden op je PS5 of Xbox Series X.

Mortal Kombat 11: Ultimate verschijnt op 17 november voor PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Een reactie achterlaten