fbpx

Modern Warfare 3 campaign duurt slechts 3 à 4 uur

modern warfare 3 campaign

Met de verhaalcampagne van Call of Duty: Modern Warfare 3 ben je slechts 3 tot 4 uur zoet. Wie de digitale versie van de shooter preorderde heeft nu al early access tot de verhaalcampagne. En die is ontzettend kort. Ook zou het scenario minder sterk zijn, waardoor de modus eerder aanvoelt als een aanvulling.

Geruchten deden al langer de ronde dat Call of Duty: Modern Warfare 3 eerder een stevige uitbreiding van Modern Warfare 2 zou zijn, dan een volledig nieuw hoofdstuk in Activisions shooterreeks. De manier waarop Activision de game benaderd heeft, bevestigt dat ook. Zo kan je alle wapens en uitrusting van Modern Warfare 2 overzetten naar het nieuwe deel, waardoor de grenzen tussen beide games vervagen.


Sinds donderdagavond is campaign van Modern Warfare 3 speelbaar voor iedereen met een pre-order van de digitale editie. Daardoor kunnen ze de campagne een week vroeger spelen dan de officiële release. Helaas vallen de eerste indrukken tegen, want na 4 uurtjes zit je er doorheen.

Call of Duty streamer Marley13 speelde de modus uit in iets meer dan 4 uur. Dat Call of Duty campagnes nooit heel uitgebreid wisten we al langer. Die van Modern Warfare 2 kan je uitspelen in zo’n 6 tot 8 uur. Maar met een lengte van 4 uur is Modern Warfare 3 wel erg kort. Iets waar spelers ook hun onvrede over uiten op Twitter.

Merk trouwens op dat Modern Warfare 3 op PS5 geen Platinum Trophy heeft. Iets wat typisch is voor uitbreidingen van games. Niet toevallig, want de Trophy List van de game komt ook als DLC-lijst onder die van Modern Warfare 2 te staan. Alweer een bewijs dat Modern Warfare 3 eigenlijk een standalone uitbreiding is.

Een reactie achterlaten