fbpx

Modern Warfare 2 beta vindt plaats in september

modern warfare 2

Uitgever Activision heeft de verschillende data bekendgemaakt voor de beta van Call of Duty: Modern Warfare 2. Die gaat van start in september. En zoals verwacht krijgen PlayStation-eigenaars eerst toegang.

Call of Duty: Modern Warfare 2 lanceert op 28 oktober, maar een maand eerder kan je dus al je skills bijschaven in de beta. Die verloopt in twee fases. Spelers met een pre-order krijgen eerst early access. Daarna volgt de open beta die toegankelijk is op alle platformen.


Wie een PS4 of PS5 heeft, kan het langst knallen. Zij krijgen twee weekends lang toegang tot de beta. Wie de shooter op Xbox of pc wil spelen, kan slechts één weekend aan de slag. Hieronder alle data:

Op PlayStation:

  • Early access: 16 & 17 september
  • Eerste open bèta: van 18 – 20 september
  • Tweede open bèta: van 22 – 26 september

Op Xbox en pc:

  • Early access: 22 & 23 september
  • Open beta: van 22 – 26 september

Merk op dat crossplay actief zal zijn tijdens het tweede weekend van 22 tot 26 september. Op die manier kan je het ook opnemen tegen je vrienden op Xbox of pc.

Volgens Activision biedt de beta een solide multiplayerervaring die verder gaat dan de standaard 6v6 gevechten. Spelers zouden toegang krijgen tot een waaier aan maps en modi. Meer info volgt begin september.

modern warfare 2 beta

Een reactie achterlaten