fbpx

Misnoegde stemacteur lekt nieuwe Mortal Kombat

Er is een nieuwe Mortal Kombat in de maak. Toch volgens de Mexicaanse stemacteur José Eduardo Garza Escudero, kortweg Lalo Garza, die tijdens een Twitter-rant zijn ongenoegen uitte over de makers van de game en zijn afwezigheid in het volgende Mortal Kombat-project.

Lalo Garza doet vaak de Spaanse stemmen in voor videogames in Mexico en deed in het verleden al de stemmen van Reptile en Kung Lao. Naar eigen zeggen greep de stemacteur naast de rol voor de nieuwste Mortal Kombat en spuugt hij daarom zijn gal op Twitter. Ruw vertaald zei hij het volgende:


“Wel, ik kan bevestigen dat de ‘professionals’ van @PINKNOISEloc mijn personages van Mortal Kombat XI geschrapt hebben. Vaarwel, Kung Lao en Reptile!”

Daarna liet Garza verstaan dat hij niet zeker was of het project wel degelijk Mortal Kombat XI heet. Want het kan even goed MK10.5 of MKXYZ zijn. Dat hij de stemmen niet meer zal verzorgen van twee personages, is alles wat hij kwijt wilde.

Dat Mortal Kombat XI eraan zit te komen, zou niet mogen verbazen. De game werd nooit aangekondigd, maar NetherRealm Studios wisselt tegenwoordig Injustice af met Mortal Kombat. En aangezien Injustice 2 de laatste game van de studio was, is het niet verrassend als de ontwikkelaar nu werkt aan de volgende Mortal Kombat.

 

Een reactie achterlaten