fbpx

Miljonair wil echte battle royale organiseren op een eiland

Een miljonair wil een driedaags battle royale-event organiseren op een privé-eiland. De laatste deelnemer die overeind blijft, wint maar liefst een prijzenpot van 115.000 euro. Het enige euvel: de miljonair zoekt nog een eventplanner om het hele gebeuren op te zetten.

Het nieuws komt er via HushHush.com, een Britse website voor luxegoederen, die het verzoek van de miljonair postte. De miljonair heeft maar liefst 52.000 euro veil voor een partij die het event wil organiseren. Zijn of haar belangrijkste taak: een afgelegen eiland tot een zo realistisch mogelijk battle royale-map omvormen. Het organiseren duurt zo’n 6 weken, waarna 100 deelnemers zich kunnen inschrijven.


Elke deelnemer krijgt een airsoft geweer en speciale uitrusting die detecteert wanneer de drager geraakt wordt. Spelers moeten 12 uur spelen en ’s nachts kamperen op het eiland. De organisatie voorziet voedsel, kampeergerei en alle andere benodigdheden. Het event duurt drie dagen.

Waarom de miljonair precies een real life battle royale wil opzetten, is niet bekend. Het is wel zijn bedoeling om het event jaarlijks te organiseren. Als de eerste editie een succes wordt natuurlijk.

Oké, wie doet mee?

Een reactie achterlaten