fbpx

Is Xbox neXt de opvolger van Xbox One?

Microsoft mag dan wel aangeven dat het niet gelooft in een upgrade van de Xbox One, dat houdt ze niet tegen om een opvolger voor de Xbox One te ontwikkelen. Op het LinkedIn-profiel van David Gardner, de Visual Design Lead van Xbox, staat te lezen dat Microsoft werkt aan de Xbox neXt. De nieuwe Xbox?

Nadat het nieuws was gelekt dat Sony een PS4 met 4K-output aan het ontwikkelen is, reageerde Xbox-baas Phil Spencer dat hij niet gelooft in een lichtjes sterkere versie van de Xbox One. Deze nieuwe console is misschien wel die substantiële verandering waarover Spencer het had.


Inmiddels heeft Microsoft al gereageerd op het ‘lek’. Volgens hen is de Xbox neXt een interne benaming die voor de Xbox One gebruikt werd. Er zou dus geen verband zijn met een toekomstige console. Microsoft heeft overigens niets te melden over de komst van een nieuwe console.

De geruchten over de volgende generatie consoles blijven aandikken. Het wordt hoopvol uitkijken naar de jaarlijkse persconferenties op E3.

XboxNext2

 

REACTIES (2)

  1. Classixjoker

    Nogal vroeg om over een nieuwe console te praten. Kan me niet meer herinneren wanneer ze de xbox one en ps4 aankondigden

    • JButter

      Deze zijn toch al bijna 2,5 jaar oud. Als deze generatie wat korter is dan de vorige kan de ontwikkelingsfase wel al degelijk begonnen zijn. Daarnaast kan het ook gewoon een app of iets dergelijks zijn. We zullen het wel zien 🙂

Een reactie achterlaten